Øster Starup - Vester Nebel IF
IDRÆTTER » Golf » 2023/2024

2023/2024


Referat af Golfklubbens årlige afdelingsmøde
Dato:              24.08.2024
Sted:              Klubhuset
Mødeleder:      Thorkild Møller
Referent: Henning Hansen Deltagere: 16
Årsmødet var lovligt indvarslet og beslutningsdygtigt.


 Afdelingens beretning               v/Henning Hansen



Igen i år har vore medlemmer ydet en kæmpe indsats for at holde vores anlæg i topform. Mange har givet en hånd med.
Der er klippehold bestående af 4-5 personer, som skiftes til at have en uge, hvor de er ansvarlige for at klippe fairways. 
Der bliver klippet rough, der bliver ordnet bunkere, klippet tuer, klippet greens, jagtet muldvarpe, tømt affaldssække,
gjort rent i klubhus og på toilettet, og meget mere – En rigtig stor tak til alle, - det er jeres indsats, der er med til at
holde klubben i gang, og som gør, at man har lyst til at spille golf i klubben.

Klubben har i dag 40 medlemmer – noget mindre end sidste år.  Det kniber som altid med at få og holde fast i yngere medlemmer, som fortsat er på arbejdsmarkedet. - dem som jo skulle være fremtiden i vores klub.
Heldigvis holder mange af de ”gamle” medlemmer troligt fast i medlemsskabet, og heldigvis er nye ældre kommet til, men for alle gælder det jo, at de bliver ældre/gamle, og på et tidspunkt må give slip. Flere er droppet ud i det seneste år.
Fokus bør derfor igen i det kommende år være på at skaffe nye medlemmer, også gerne yngre.
HUSK, at i godt må tage gæster med på banen. Er der nogen som eventuelt kunne tænke sig at blive medlem, så giv dem en gratis omgang på banen. Inviter også gerne gæster med  mod greenfee – 50 kr. - som lægges i en af  kuverterne i klubhuset med navn på medlemmet og antal gæster. Måske kan det også føre til et nyt medlem.

 I det hele taget – reklamer for vor golfklub, hvor i kan  komme til det.

Vi har i år ind til videre haft 4 matcher – Åbningsmatch, Parmatch og Scramble-match - og så dagens match. Den 28. september er der klubmesterskab.

Klubmestre sidste år – 2023 - blev Pia Jensen og Tage Møller.

På nuværende tidspunkt har vi ikke haft en Hole-in one i år. Det er faktisk lidt for dårligt.
HUSK der venter altid en flaske rødvin for en Hole-in-One.

I år har vi også haft golfture til Pay & Play baner i andre golfklubber.
Vi har prøvet nye steder – Royal Oak i Jels og Skærbæk Mølle Golfklub i Ølgod, og så har vi været Holsted. Sidste tur i år går til ???  – Det har været rigtig gode ture med pæn tilslutning.
 
I slutningen af april havde vi ”Åben golfdag”. Der var ikke ret stor tilslutning.

I maj måned havde vi 2 træningsaftner. Heller ikke med den helt store tilslutning. Men husk, at i altid kan få træning ved at henvende jer til et medlem af golfudvalget. Hold jer endelig ikke tilbage !

På mandag, den 26 august, får vi besøg af skoleelever fra 6. klasse i forbindelse med Idrætsforeningens ”Foreningsdag”. En sjov oplevelse, hvor de unge mennesker kan få prøvet lidt golf.

Vores materiel har givet lidt udfordringer i år. Greenklipperen har været i stykker flere gange, og til sidst kunne der ikke skaffes nye reservedele. Derfor  har vi anskaffet en anden – denne gang en helt ny.
På den store klipper har der været et par små reparationer, og for ca. en måned siden kom der en stor reparation på hydrauliksystemet.

Af fremtidige investeringer har vi planer om at erstatte den gamle redskabsbygning, som er råden i bunden, evt. med en udvidelse af garagebygningen. Noget som vi skal til at arbejde med, og som vi vil drøfte med Idrætsforeningen.

Baneanlægget er i prima stand. Gode fairways og gode greens. Med den nye greenklipper kan vi lave rigtig gode greens.
Der mangler pt. at blive klippet hegn. Vi forventer at kommunen meget snart melder deres ankomst.
Lørdag den 12. oktober har vi arbejdsdag, hvor vi vil trimme anlægget, og klargører det til vinteren.

Efter hvad vi kan finde ud af - regne os frem til – så har golfklubben
25 års jubilæum i år. Det vil vi fejre i forbindelse med klubmesterskabet den 28. september.

Til slut – vores Facebook side fungerer fint. Brug den, når du har noget på hjerte.
Hjemmesiden opdateres, når der er nyt.

Husk – vores arbejdsdag og deltag også gerne i Idrætsforeningens generalforsamling den ??? oktober. Beretningen blev godkendt


 Afdelingens økonomi              v/Finn Jensen


Regnskab 2023/2024 blev udleveret på mødet. 
Regnskabsåret går som altid fra 1. juli til 30. juni.
Vi kan sige, at vores økonomi er rimelig stabil, og at vi igen har genereret et pænt overskud, når vi ser bort fra investeringer i ny greenklipper.
Finn redegjorde for de forskellige regnskabsposter.
På udgiftssiden er det vedligehold af maskiner og indkøb af brændstof, der vejer tungt.
Derudover har vi ikke foretaget større indkøb i det forløbende år. Der mangler en sammenligning mellem regnskab og budget for 2023/2024, men der ikke de store afvigelser.
Budgettet 2024/2025 bliver stort set en kopi af tidligere år, men med lidt mere vægt på vedligehold, da udgiften til seneste større reparation på den store klipper ligger i det nye år.
Budgettet for 2024/2025 vedlægges referatet. 

Hvis der dukker spørgsmål op, så kan det altid blive uddybet ved kontakt til Finn, og bilag kan altid fremvises, hvis det ønskes. Regnskabet blev godkendt.


Indkomne forslag

  • Der har været farlige episoder med flyvende golfbolde udenfor hegnet, når man kommer til spil. Det henstilles, at man ikke slår bolde hen mod klubhuset i de situarioner.
  • Der er ønsker om mere info på hjemmesiden. - Siden opdateres.

Forslag fra udvalget

  • Udvalget foreslår en forhøjelse af kontingentet til kr. 950, dels som følge af færre medlemme dels nye tiltag. Der var argumenter imod med sammenligning med andre kontingenter i idrætsforeningen, ligesom der var forslag om søgning af sponsorater ved kontakt til firmaer m.v. Udvalget tager forslaget op.
Kontigentforhøjelsen blev vedtaget ved afstemning.
  • Udvalget ønsker flere faste arbejdshold til de forskellige opgaver på golfbanen. Der var flere tilkendegivelser om hjælp. Udvalget sætter nye hold op til programmet for den kommende sæson.
  • Der overvejes en form for ”betaling”/kompensation til medlemmer, som yder en ekstraordinær indsats for klubben. Udvalget arbejder vidre med forslaget.

Valg til afdelingsudvalget


På valg var Finn Jensen og Ib Bang, Begge blev ganvalgt. Ingelise Jensen blev valgt som suppleant..
Dvs. at fra 1/10 2024 består golfudvalget af: Henning Hansen,  Finn Jensen, Ib Bang og Tove Poulsen og som suppleant: Ingelise Jensen.


Eventuelt

  • Hvor skal vi hen på vores sidste golftur i år -  det overlades til udvalget.
  • Hvordan skal vi fejre vores 25 års jubilæum? – Fejringen foretages i forbindelse med klubmesterskabet den 28 september. Idrætsforeningen har givet tilsagn om bidrag, når der foreligger et program.
Der kom forskellige forslag til fejringen – invitation af udvalgte gæster, presse/avis/TV syd o.l.
Udvalget arbejder videre med forberedelserne, og flere gav tilsagn om praktisk hjælp.

Tak for fremmødet og for god ro og orden.
Tilmelding til hold:
Er du allerede medlem og ønsker at tilmelde dig til hold - find da den ønskede idræt i menu'en og gå ind under punktet "tilmelding".
Er du ikke medlem kan du tilmelde dig herunder eller ved tilmelding til det ønskede hold.

Nuværende eller tidligere medlem:
Er du medlem (har en konto i conventus) kan du logge ind og se/rette dine kontaktoplysninger, se købte billetter, holdtilmeldinger betalinger mm. Gå under punktet "ØSVN-IF", "Medlemsinfo", "Medlemslogin" eller klik her.

Nyt medlem:
Du kan nedenfor oprette dig, som nyt medlem.
Det er VIGTIGT at du ikke opretter dig som et nyt medlem, hvis du tidligere har været oprettet. Tjek. evt. under "medlemslogin" om du blot har glemt din kode.
Dette kan også ske ved holdtilmelding.
BEMÆRK på knappen ovenfor er KUN til nye medlemmer og er KUN til at oprette en medlemsprofil. Efterfølgende skal du tilmeldes et hold eller et abonnement - se mere under den enkelte afdeling.
Besøg vores side
Følg os på Instagram
Øster Starup - Vester Nebel Idrætsforening | 6040 Egtved